Team

Elk van de medewerkers beschikt over de nodige expertise en ervaring teneinde het meest gunstige resultaat te bekomen.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren bij vragen over onze diensten of voor een afspraak. We helpen u graag verder.

Partners in Law - Team

Mr. Patrick Bernard MARTENS

Volgde humaniora aan het Sint Lodewijkscollege te Brugge en behaalde het diploma licentiaat in de rechten aan de Universiteit Gent in 1985. Sindsdien is hij actief als advocaat, verbonden aan de balie West-Vlaanderen.

Mr. Patrick Bernard MARTENS is erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken. Tevens was hij effectief lid van de Nederlandstalige Benoemingscommissie van het Notariaat 2008-2012 en plaatsvervangend lid van de Hoge Raad voor de Justitie 2012-2016.

 

Expertises: Personen- en familierecht, strafrecht, verkeersrecht, vastgoedrecht, contractenrecht, bemiddeling in handelszaken en burgerlijke zaken.

Partners in Law - Team
Mr. Stefan PIETERS

Volgde humaniora aan het Sint-Lodewijkscollege te Brugge en behaalde het diploma  van licentiaat in de rechten op 2.7.1997 aan de Universiteit Gent. Sindsdien is hij actief als advocaat, verbonden aan de balie West-Vlaanderen.

 

Hij was lange tijd lid van de Raad van de Orde van advocaten te Brugge. Sinds oktober 2013 is Mr. Stefan PIETERS bestuurder bij de Orde van Vlaamse Balies.

 

Expertises: Contractenrecht, vastgoedrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht.

Partners in Law - Team
Mr. Pieterjan DENS

Volgde humaniora aan het Bisschoppelijk College te Veurne en behaalde het diploma van Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen op 09.02.2015. Per 01.04.2015 ving hij zijn stage als advocaat aan op het kantoor van zijn stagemeester, Mr. Hugo DEKEYZER, verbonden aan de balie West-Vlaanderen. Navolgend vervoegde hij per 01.04.2018 het kantoor Partners in Law. 

Mr. Pieterjan DENS is houder van het getuigschrift bijzondere opleiding Cassatie in strafzaken en houder van het getuigschrift Supralat (Salduz-opleiding).

Expertises: Strafrecht, verkeersrecht, douanerecht, personen- en familierecht, vastgoedrecht.

Partners in Law - Team
Mr. Steven DESCHREVEL

Volgde humaniora aan Sint Lodewijkscollege te Brugge en behaalde zijn diploma van licentiaat in de rechten aan de KU LEUVEN op 07.07.1995. Sindsdien is hij actief als advocaat aan de balie West-Vlaanderen.

 

Mr. Steven DESCHREVEL is erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken en is tevens  houder van het getuigschrift bijzondere opleiding Cassatie in strafzaken.

 

Expertises: Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, jeugdrecht, aannemingsrecht, verkeersrecht.

Partners in Law - Team
Mr. Janne DEVOLDER

Volgde humaniora aan De Bron te Tielt en behaalde op 02.07.2014 het diploma Bachelor of Science in de Criminologische Wetenschappen aan de Universiteit Gent. Navolgend behaalde Mr. Janne DEVOLDER het diploma Master in de Rechten op 13.09.2017 aan de Universiteit Gent. Per 01.10.2017 ving zij haar stage aan op het kantoor van Mr. Claudia VANDERSTICHELEN, waarna zij per 01.11.2019 PARTNERS IN LAW vervoegde en sindsdien actief is als advocaat aan de balie West-Vlaanderen.

 

Expertises: Personen- en familierecht, strafrecht, jeugdrecht. 

Partners in Law - Team
Mr. Julien WYDOODT

Volgde humaniora aan het Sint-Lodewijkscollege te Brugge en behaalde het diploma Master in de Rechten op 10.9.2015 aan de Universiteit Gent. Sindsdien is hij actief als advocaat aan de balie West-Vlaanderen. 

Houder van het getuigschrift Supralat (Salduz-opleiding).


Expertises: Strafrecht, vastgoedrecht, contractenrecht, verkeersrecht, consumentenrecht.

Partners in Law - Team
Maarten VAN HULLE & Shirley-Ann FRIEDRICHS

Administratief team – Office Manager

Administratief team – Management Assistant / Accountancy

Partners in Law - Advocatenkantoor Brugge

Sterk juridisch advies op maat nodig?

Heeft u een vraag? Wenst u ons iets te laten weten? Aarzel niet en stuur ons gerust een bericht! We helpen u graag verder.